Waarom een community?

Groene Voetjes is er voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzamer leven

Wil je beginnen met duurzaam leven? Ben je er al mee bezig en wil je nog duurzamer leven? Ben je op zoek naar meer inspiratie? Of heb je tips die je wilt delen?

Niks moet, alles mag

Opdringen wordt op het forum niet getolereerd, inspireren wel. Op GroeneVoetjes.nl tonen we waardering voor elk stapje wat er gezet is en gaan we respectvol met elkaars keuzes om. Elk stapje is er één en daar mag je trots op zijn!

Elk stapje is er één. We helpen elkaar vooruit, ongeacht hoe veel stapjes al gezet zijn en welke keuzes iemand wel of niet maakt. 

Anneloes

De community is een uitbreiding op de Facebookgroep duurzaam leven met kinderen. Op dit moment zijn we nog bezig met het inrichten en het design. We beloven je dat het geen saai oubollig forum zal worden. Laat je email achter en we mailen je zodra het forum online staat.

Meer dan een Facebook-groep

Deze community is een uitbreiding van de community “duurzaam leven met kinderen“. Met +10.000 leden groeide deze groep flink uit het ‘facebook-jasje’. Een website met forum biedt deze groeiende community meer voordelen en maakt het hanteren van ons motto makkelijker.

  • Op GroeneVoetjes.nl kun je gericht zoeken, meedenken en geinspireerd raken over duurzaam leven
  • Je kunt er al je vragen kwijt over duurzaam leven en danzij een goede zoekfunctie zie je niet tig keer dezelfde vraag voorbij komen.
  • Back to basic; een forum past ook in het leven van mensen die zonder facebook willen leven.
  • Op Facebook is informatie vluchtig en gericht zoeken is lastig. Je zult hier tijd besparen omdat je gerichter kunt zoeken.
  • Het onderwerp duurzaam leven met kinderen heeft op dit forum ook een fijne (van google afgeschermde) plek waar ouders met elkaar kunnen praten. De Facebook-groep zal ook blijven bestaan. Voordeel in deze community: zoeken is hier makkelijker zijn op facebook en er is geen algoritme waardoor je berichten mist.

Praat je ook mee over duurzaam leven in de GroeneVoetjes community?

Anneloes

Testen

Wil je meedenken en/of het forum testen? Graag! Meld je dan hieronder aan. Je krijgt dan een mailtje zodra het zover is. Bij meedenkvragen zullen we je al eerder berichten. Wil je liever een whatsapp ontvangen? Vul dan je telefoonnummer in.