Wat is groene voetjes?

Vind inspiratie over duurzaam leven op community-platform Groenevoetjes.nl

Forum – blog – vlog

Word (gratis) lid van het forum over duurzaam leven

Laat je inspireren op het forum (nog in de maak; blijf op de hoogte)

Ben je een beginneling? Wil je duurzamer leven en zoek je tips? Er is plek voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en/of wat te delen heeft.

Niks moet, alles mag

Om te beginnen wordt opdringen wordt niet getolereerd want dat maakt de sfeer niet fijn. Inspireren wel. We hebben toch een gemeenschappelijk doel? Duurzamer leven. We tonen daarom waardering voor elk stapje en gaan respectvol met elkaars keuzes om. Elk stapje is er één en daar mag je immers trots op zijn!

Lees blogs over duurzaam leven

Lees blogs over uiteenlopende onderwerpen. Wil je ook bloggen? Neem contact op met Anneloes

Hoe is dit community-platform ontstaan?

Als uitbreiding op de Facebookgroep duurzaam leven met kinderen. Met +13.000 leden liep het tegen de grenzen van facebook aan. Zoeken is lastig en naarmate de groep groep groeit ontstaat er steeds meer gebrek aan overzicht. Het forum is erop gericht om het zoeken je juist makkelijker te maken. Het forum gaat over duurzaam leven. Op alle aspecten. Maar net als in de facebookgroep, zal er genoeg plek zijn om te kunnen praten over duurzaam leven met kinderen.

Vind moeiteloos jouw inspiratie over duurzaam leven

Alle voordelen op een rij:

  • Doordat we een degelijke zoekfunctie gebruiken zie je niet tig keer dezelfde vraag.
  • Vind het antwoord op al je vragen over duurzaam leven. Zoek met de zoekfunctie of stel je vraag in het forum (als de vraag bijvoorbeeld nog niet voorkomt).
  • Laat je inspireren zonder social media nodig te hebben. Back to basic: een forum past namelijk ook in het leven van mensen die zonder facebook willen leven. Veel ‘bewuste’ mensen kiezen vaker voor een leven zonder social media. Mede daarom is er gekozen een website-forum te starten.
  • Op Facebook is informatie vluchtig. Gericht inspiratie zoeken is daardoor lastig. Bespaar tijd met dit forum. Je kunt immers gerichter zoeken.
  • Mis geen berichten. Ook oudere berichten zul je makkelijk blijven terugvinden. Bovendien zijn wij ten op zichte van social media niet selectief in wat de gebruiker kan zien.
  • Lees en praat mee over duurzaam leven met kinderen in een aparte (van google afgeschermde) zone. De Facebook-groep zal blijven bestaan maar zoeken op het forum is echter wel efficiënter.

Testen

Forum testen? Graag! Je doet er mij(Anneloes) een groot plezier mee. Meld je hieronder aan. Je krijgt een mail zodra de testfase van start gaat.
Wil je liever een whatsapp ontvangen? Geef je nummer hieronder door en ik voeg je toe in een testgroep. En als laatste: mij een pb sturen mag ook.
Alvast bedankt voor je hulp!

– Groeten Anneloes